Droogte, regen, donder en bliksem!

Regen moestuinHopelijk ligt bij jou de boel niet plat na de onweersbuien van afgelopen weken! Het is heel verschillend in onze landjes. Ik kon het water niet aanslepen terwijl op andere plekken ‘teveel’ regen viel. Ik zet nu gewoon emmers rond mijn tuintje. Als het dan flink geregend heeft, kan ik dat water later bij droogte in mijn tuintje gieten.
Maar wat groeit alles toch veel beter met dit warme weer. De temperaturen die we eerst overdag hadden, zijn nu de nachttemperaturen. Nu maar hopen dat het zo blijft. Worden we ook een stuk vrolijker van toch?

Hoe gaat het in de tuin?

Zijn bij jullie de bakken ook zo lekker vol? Dat wordt oogsten en smullen Piepers!!! Als het bij jou deze week niet is, dan vast al heel snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *